ibe_banner

ozi

Enwere ọtụtụ ndị dike a na-agụghị egwu gbara anyị gburugburu, ndị yiri ka ọ bụ ndị nkịtị, mana n'eziokwu, ha na-agbachi nkịtị na-enye anyị nnukwu ihe.Proteinase K bụ "dike a na-adịghị agwụ agwụ" na ụlọ ọrụ nyocha nke mkpụrụ ndụ, ọ bụ ezie na e jiri ya tụnyere "nnukwu na ike" na ụlọ ọrụ ahụ, proteinase K dị ala nke na anyị leghaara mkpa ya anya.Site na ntiwapụ nke ọrịa okpueze ọhụrụ, ọchịchọ maka proteinase K abawanyela, na ọkọnọ n'ụlọ na ná mba ọzọ dị anya n'azụ oriri, na onye ọ bụla ghọtara na mberede na proteinase K dị oke mkpa.
Kedu ihe bụ proteinase K
Proteinase K bụ serine protease nwere ọrụ enzyme proteolytic ma nwee ike ịnọgide na-arụ ọrụ na gburugburu ebe dị iche iche (pH (4-12.5), nnukwu nnu nnu, okpomọkụ dị elu nke 70 ° C, wdg).Tụkwasị na nke ahụ, ọrụ nke proteinase K adịghị egbochi SDS, urea, EDTA, guanidine hydrochloride, guanidine isothiocyanate, wdg, na ụfọdụ ihe nchacha nwere ike ịkwalite ọrụ proteinase K. Na ọgwụgwọ ahụike (nje virus na microbial disinfection). ), nri (nchịkọta anụ), akpụkpọ anụ (ntụgharị ntutu isi), ime mmanya (nkọwa mmanya), nkwadebe amino acid (feathers rụrụ arụ), mmịpụta nucleic acid, n'ime ọnọdụ hybridization, wdg, proteinase K E nwere ngwa.Ngwa a na-ejikarị eme ihe bụ mmịpụta nucleic acid.
Proteinase K nwere ike enzymolyze ụdị protein ọ bụla dị na sample, gụnyere ndị histones na tightly ejikọta na nucleic acid, nke mere na nucleic acid nwere ike hapụ si sample na-ahapụ n'ime wepụ, na-eme ka nzọụkwụ ọzọ nke mmịpụta na ọcha.Na nchọpụta nke viral nucleic acid, proteinase K bụ otu n'ime ihe ndị dị mkpa na ngwọta nlele nje.Proteinase K nwere ike ịgbawa ma mebie protein mkpuchi nke nje, nke dị nchebe n'oge njem na nchọpụta nchọpụta;na mgbakwunye, proteinase K nwekwara ike imebi RNase na-egbochi mmebi nke nje virus RNA ma mee ka nchọpụta nucleic acid dị mfe.
Ihe ama ama nke proteinase K
Ma na ngalaba nyocha sayensị ma ọ bụ n'ọhịa nke IVD, mmịpụta nucleic acid bụ nnwale kachasị mkpa, yabụ proteinase K na-abụkarị ịdị adị dị oke mkpa.Otú ọ dị, n'oge gara aga, proteinase K bụ ihe a na-amachaghị nke ọma karịa ọrụ ya.Akụkụ buru ibu nke a bụ n'ihi na ọkọnọ na mmekọrịta nke proteinase K kwụsiri ike.Ọ bụ mmadụ ole na ole ga-eche na inye proteinase K ga-abụ nsogbu.
Site na ntiwapụ nke ọrịa okpueze ọhụrụ ahụ, ọchịchọ maka nnwale nucleic acid abawanyela.Ka ọ na-erule ngwụsị June 2020, China emechaala ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ nde 90 ule okpueze ọhụrụ, ọnụ ọgụgụ a dịkwa egwu karịa n'ọkwa zuru ụwa ọnụ.N'ime nnwale mmịpụta nucleic acid, mkpokọta proteinase K na-arụ ọrụ bụ ihe dịka 50-200 μg/mL.N'ozuzu, ọ na-ewe ihe dị ka 100 μg nke proteinase K iji wepụ ihe nlele nke acid nucleic.N'iji ya eme ihe n'ezie, iji bulie arụmọrụ nke mmịpụta nucleic acid, a na-ejikarị Proteinase K na-abawanye ụba.Nchọpụta nucleic acid nke coronavirus ọhụrụ ewetala nnukwu proteinase K chọrọ.Ntuzi mbu na nguzozi nke proteinase K gbajiri ngwa ngwa, na proteinase K ghọrọ ihe dị mkpa na-egbochi ọrịa na-efe efe n'otu abalị.
Ihe isi ike na mmepụta proteinase K
Ọ bụ ezie na mmepe nke ọrịa na-efe efe, uru dị mkpa nke proteinase K bụ ndị mmadụ ji kpọrọ ihe, ọ bụ ihe ihere na n'ihi oke ala-isi nke proteinase K, ole na ole ụlọ ọrụ ụlọ etinyewo aka na mmepụta proteinase K. Mgbe ndị mmadụ chọrọ ịmalite mmepụta proteinase K N'oge usoro mmepụta, a chọpụtara na proteinase K bụ protein pụrụ iche.Ọ bụ ihe ịma aka nke ukwuu ịgbasa ikike mmepụta nke proteinase K n'ime obere oge.
Nnukwu mmepụta proteinase K na-eche ihe isi ike ndị a ihu
1. Obere okwu
Proteinase K nwere ike na-eweda ọtụtụ protein n'ụzọ na-adịghị akọwapụta ma bute oke nsi na okwu cell host.Ya mere, ọkwa ọkwa nke proteinase K na-adịkarị ala.Nyochaa sistemu okwu na nsogbu na-egosipụta proteinase K na-achọkarị ogologo okirikiri.
2. Ihe fọdụrụ nke pigmenti na nucleic acid
Nnukwu gbaa ụka na-ewebata ọnụ ọgụgụ dị ukwuu nke pigmenti na ihe fọdụrụ n'ime acid nucleic.Ọ na-esiri ike iwepụ ihe ndị a na-adịghị ọcha na usoro dị ọcha dị mfe, na ịdị ọcha dị mgbagwoju anya na-abawanye ọnụ ahịa ma belata ọnụego mgbake.
3. Enweghi ike
Proteinase K adịghị eguzosi ike nke ọma, ọ nwere ike enzymolyze n'onwe ya, ọ na-esikwa ike ịchekwa ya nke ọma na 37 Celsius C ruo ogologo oge na-enweghị onye na-echebe ya.
4. Ọ dị mfe ịmalite
Mgbe ị na-akwadebe ntụ ntụ a mịrị amị nke proteinase K, iji hụ na ọdịnaya siri ike nke proteinase K na ntụ ntụ a mịrị amị bụ nnukwu, ọ dị mkpa ịgbakwunye onye na-ahụ maka nchekwa nke akpọnwụ akpọnwụ na oke ịta, ma mgbe. Ntinye uche nke proteinase K ruru 20mg / mL na n'elu, ọ dị mfe Nchịkọta ahụ na-eme ka ọ bụrụ mmiri ozuzo, nke na-eweta nnukwu ihe isi ike na ihicha-ihicha proteinase K na nnukwu ọdịnaya siri ike.
5. Nnukwu ego
Proteinase K nwere ọrụ protease siri ike ma nwee ike imebi protease ndị ọzọ na ụlọ nyocha.Ya mere, proteinase K chọrọ mpaghara mmepụta pụrụ iche, akụrụngwa, na ndị ọrụ maka nyocha na mmepe na mmepụta.
XD BIOCHEM si proteinase K ngwọta
XD BIOCHEM has a mature protein expression and purification platform, and has rich experience in the expression and purification of recombinant proteins and optimization of production processes. Through the rapid formation of a research and development team, the large-scale production process of proteinase K has been overcome. The monthly output of freeze-dried powder is more than 30 KG. The product has stable performance, high enzyme specific activity, and no host cytochrome and nucleic acid residues. Welcome to contact XD BIOCHEM Obtain a trial package (E-mail: sales@xdbiochem.com Tel: +86 513 81163739).
Ngwọta teknụzụ XD BIOCHEM gụnyere
N'iji multi-opi plasmid integration, a na-ahọrọ ụdị ngosipụta dị elu na ọkwa ọkwa nke 8g / L, nke na-emeri nsogbu nke ọkwa dị ala nke proteinase K;
Site na nguzobe nke usoro nchacha nke ọtụtụ nzọụkwụ, cytochrome host na nucleic acid residues nke proteinase K wepụrụ nke ọma n'okpuru ụkpụrụ ọkọlọtọ;
Site na nyocha dị elu nke usoro nchekwa nchekwa, a na-ahọrọ ihe nchekwa nke nwere ike ịchekwa proteinase K na 37 Celsius C;
Ihe nchekwa nyocha na-emeri nsogbu ahụ bụ na proteinase K dị mfe ịchịkọta ma na-ebuli elu n'ọkwa dị elu, ma na-atọkwa ntọala maka proteinase K dị elu nke ọdịnaya siri ike ifriizi-ihicha.
图片2
XD BIOCHEM proteinase K sample
图片3
XD BIOCHEM proteinase K nkwụsi ike ule: a gaghị enwe mgbanwe dị ịrịba ama na ọrụ mgbe 80 d na ụlọ okpomọkụ.
图片4
XD BIOCHEM proteinase K nkwụsi ike ule: a gaghị enwe mgbanwe dị ịrịba ama na ọrụ mgbe 80 d na ụlọ okpomọkụ.
图片5
Ntụle mmetụta mmịpụta nucleic acid nke XD BIOCHEM proteinase K na ngwaahịa asọmpi.Na usoro nke nucleic acid mmịpụta, XD BIOCHEM na asọmpi proteinase K na-eji otu.Nrụpụta mmịpụta nke XD BIOCHEM proteinase K dị elu yana uru Ct nke mkpụrụ ndụ ebumnuche dị ala.


Oge nzipu: Dec-31-2021